fredag den 4. oktober 2013

Vævestrik


Da jeg var på workshop på Hammel Bibliotek, så vi også Bodil Munch's arbejder i vævestrik. Nysgerrig som jeg er, så måtte jeg lige kigge lidt ekstra på det. 

Jeg lånte denne bog af Bente Rønberg på biblioteket og har nu lavet mig en lille strikkeprøve af de teknikker som jeg umiddelbart fandt var de flotteste. 

Jeg har strikket i Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg.dk på pind 3,5, og det bliver ikke det sidste jeg laver i vævestrik. Der er et par opskrifter i bogen som jeg godt kunne finde på at strikke ...... 
6 kommentarer:

 1. Vævesstrik er utroligt smukt. Jeg prøvede det på en workshop med Annette Danielsen på Fanø , det er helt sikkert at jeg på et tidspunkt skal strikke noget med vævestrik. Spændende mønstre du har lavet.

  SvarSlet
 2. Tak, det er super nemt, men alt for mange muligheder. Jeg smutter lige forbi Annette Danielsen og lader mig inspirere af hende også.

  SvarSlet
 3. Der er ufattelig mange spændende muligheder i vævestrik. Ellen Holm har fx flere gode modeller. Flotte mønstre du har lavet prøver på.

  SvarSlet
 4. Tak for din kommentar.
  Nogle gange kan der være så mange muligheder at det bliver svært at vælge :) men spændende er det altid, for farver og struktur spiller også en rolle.

  SvarSlet
 5. Sjovt så lånte jeg lige netop den bog i mandags. Jeg har garn liggende som jeg vil strikke en trøje i vævestrik af men kan ik´ lige bestemme mig hvordan.

  SvarSlet
 6. Det er også rigtig svært. Jeg er nok mest fascineret af den grå/hvide assymmetriske. Glæder mig til at høre hvad du bestemmer dig for :)

  SvarSlet