fredag den 30. august 2013

Endnu et mobiletui

eller rettere en mobilsok.

Min nevø fik en smartphone i fødselsdagsgave. Den blev selvfølgelig studeret nøje - men "nu mangler jeg jo en sok til den" - og det kan jo ikke gå.

Hermed en 'Mobilsok'!

tirsdag den 27. august 2013

Barselsgaver

 
Min nevø har fået en søn og det skal selvfølglig fejres - derfor havde jeg lavet lidt strik.
 
 
Det blev en trøje fra Lene Holme Samsøe's bog: Babystrik på pinde 3 - jeg har strikket den i Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg.dk - farven hedder 'cigar'.


Et par futter blev det også til ...




mandag den 26. august 2013

Lily - den blødeste trøje

Her i løbet af foråret fik jeg strikket en trøje efter en opskrift af Lene holme Samsøe. Den hedder: Lily - de blødeste blade.

Jeg har strikket den i et blandingsgarn 50% bomuld 50% cashmere - et af de mange gode tilbud fra Garnudsalg.dk. Derfor er ikke kun bladene bløde - hele trøjen er superblød.

Som et lille tvist har den fået en lille gul lomme og måske får den aldrig knapper. Den er nemlig taget i brug og fungere fint uden.


tirsdag den 20. august 2013

Flere mobiletuier

Faktisk har jeg lavet et par mobil etuier mere. Men da det 'jo bare' er til mig selv og manden, har jeg glemt at vise dem. Men her er de så:

Min har jeg lavet som en lille pung. Den er lidt upraktisk, da det tager lidt tid at få knappet op og få fisket telefonen ud - især når den ringer ;)
Men det er også meningen at den er midlertidig. Jeg har tegnet et nyt, som bare lige skal broderes ......

 
 
 
Og min kære husbond fik sin i bomuldsgarn.



mandag den 19. august 2013

Krea weekend

Min datter havde brug for hjælp til at få lavet nogle "rygmærker" - der skal bruges til et 'rus arrangement' for nye studerende.


Hun har talt om dem de sidste par måneder; de der 'hot chili peppers'-mærker.

Men som altid er det svært at finde ud af, hvordan de præcist skal se ud og hvordan man så lige for det hele til at gå op i en højere enhed.

Så det endte med et stykke lagenlærred med vliseline bagpå, derpå et stykke tyl. Derefter applikerede vi hoved og hår, også i lagenlærred. Munden er tegnet på, øjnene klippet i papir og limet. Til sidst blev 3 stykker vildt flammetyl syet på i hånden.

Deltagerne medbringer vest eller jakke, som mærket sættes bagpå. Det bliver årets hotteste festcrew ....





mandag den 12. august 2013

Mobiletui 2

Hvad gør man når venindens datter på 15 spørger om hun kan få et mobiletui som sin mor. Selvfølgelig kan hun det!

Hun valgte disse 3 farver fra posen:


Hm... tænkte jeg, ikke lige de farver jeg ville have valgt.
Men opgaven var klar: disse 3 farver, den røde skal være 'grundfarven' og samme mønster som mor.  Resultatet: rigtig gode farver :)


 

torsdag den 8. august 2013

Endelig færdig

Så kom jeg endelig i mål med mit tæppe.

Ligeså hurtigt det gik i starten, ligeså sejt og langsomt var det at lave færdigt.

Lapperne blev hæklet rimelig hurtigt. Jeg havde et lille tilbageslag da jeg opdagede at de alle skulle have en kant, men det gik også. Så skulle de bare lige hækles sammen. Jeg hækler laangsoomt når jeg hækler lapper sammen! så det har været en lang proces og her til sidst har jeg måtte sætte mig selv på pinebænken for at få det gjort færdigt - ikke noget med at starte nye projekter før tæppet er færdigt!
Men den har været arbejdet værd og nu skal jeg have købt nyt garn til nye projekter :)